Chili Shop

Jungelhagens Produkter

Peach Habanero

(2 omtaler)

Peach Habanero er en hotsauce fra Chili Kjell, som har spesialisert seg på å lage kvalitetssauser av høy kvalitet.

Sausen er laget av en blanding med habanero chilier og fersken, som gir en unik kombinasjon av en mild hete og en frisk sødme. Habanero chilier er kjent for sin hete og fruktige smak, mens fersken gir en frisk og fruktig smak til sausen, som sammen blir en magisk kombinasjon.

Sausen er glutenfri og vegansk, og inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Den er laget av naturlige ingredienser og har en frisk smak som passer utrolig godt til alt fra grillet kjøtt til pizza taco.

Peach Habanero er en ganske mild saus, med en hete som er overkommelig for alle. Den søte smaken fra fersken balanserer varmen på en fin måte. Sausen er enkel å disponere i matlagingen eller som tilbehør til de fleste måltider.

Chili Kjell sin Peach Habanero hotsaus er et godt valg for de som elsker ikke altfor sterk mat og som ønsker å prøve en spennende og unik smak du ønsker å ha mer av.

En liten review av sausen kan du få her.

Innhold 150ml:
Fersken, Mango, Ananas, Paprika, Løk, Sukker, Chili (Habanero) 5%, Cherrytomater, Hvitløk, Vann, Sitron, Hvitvinseddik og Salt.

175.00kr249.00kr

Omtaler

2 reviews for Peach Habanero

  1. Ole Kristian Nygård

    Ingen chili-kjenner men må få sagt at denne sausen, som jeg kom over gjennom articchili.com sin nettside nylig, var alldeles fortreffelig!
    Har brukt den til pizza, taco og til og med over kalde poteter attåt spekeskinke og flatbrød. (Jævlig godt forresten!) Kunne muligens ønsket meg enda mer «kick/heat», men det blir bare småpirk.
    Smaken var upåklagelig med fruktig og fyldig smak som Espen B allerede skreiv. Skal definitivt bestilles igjen. Løp og kjøp!

  2. Espen B (bekreftet eier)

    Nydelig smak med fylde både i konsistens og smakslengde
    Gjett om denna sommeren bli fin med denna i grillarsenalet.
    Førrestn..
    Frua har sagt lenge at ho ikke e glad i chilisaus.
    Det sei ikke ho no lenger, etter å ha smakt denna på middagen i går

    • Kjell Ånon Tellefsen

      Det varmer å høre 🥰🌶️🔥

Legg til en anmeldelse

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *